Werken als schade expert bij FINQA?

Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een aanstormend talent in schade-expertise voor dier en food schades. Heb je eigenlijk geen idee of je talent hebt, maar lijkt het je wel super leuk? Perfect, dan willen we ook graag met jou in gesprek hierover.

FINQA wie?

FINQA is ontstaan uit Reijneveld Agrarisch Expertise (RAE) en Agro Expertiseburo (AEB). Met FINQA hebben wij als doel om één plek te creëren voor agro, food en diergerelateerde schade-expertise, risicomanagement en aansprakelijkheidskwesties. FINQA bestaat nu enkele maanden en we merken dat dit werkt! Bestaande opdrachtgevers zijn enthousiast en diverse nieuwe opdrachtgevers hebben zich bij ons aangesloten in de afgelopen tijd. Daarom zijn wij dus op zoek naar nieuw talent.

Oké interessant, maar wat ga ik dan doen?

Je werkzaamheden zullen zeer divers zijn.  Als aankomend schade-expert word je dagelijks betrokken bij diverse dier- en veterinaire schades. Van het achterhalen van de oorzaak en het voorkomen van verdere schade tot het vaststellen van de schadehoogte. Jij vormt hierin een belangrijke schakel.

FINQA is daarnaast volop in ontwikkeling op het vlak van quality assurance (QA) en claims handling binnen de food sector. Op dit vlak werken wij intensief samen met Normec Foodcare. Aan de hand van ervaren collega’s zullen we je in eerste instantie ervaring laten opdoen binnen de food schade-expertise en QA. Op termijn zul je een actieve, zelfstandige, rol hierin gaan vervullen.

Hoe we er voor gaan zorgen dat je een schade- & QA-expert gaat worden?

Zodra je bij ons aan de slag gaat zul je gaan starten met een uitdagend opleidingstraject waarbij je wordt opgeleid tot schade- en QA-expert. De opleiding omvat enerzijds een in-house challenge traject binnen Normec Foodcare. Een extern opleidingstraject zul je gaan volgen via het NIVRE, waarbij je wordt opgeleid tot Register (schade) Expert.

Dit heb je:

 • Een agrarisch, veterinair of food-gerelateerde opleiding gevolgd
 • Oprechte interesse in mensen
 • Stevige schoenen bij financiële belangen in complexe schades
 • Een sterke motivatie om te starten aan een meerjarig opleidingstraject
 • Initiatief en niet bang om nieuwe dingen te proberen
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Dit krijg je:

 • Een dynamische en zeer afwisselende baan
 • Verantwoordelijkheid, maar ook een goede begeleiding
 • Vrijheid in het bepalen van je eigen agenda
 • Een meerjarig opleidingstraject
 • Een passend salaris en een leaseauto

Is dit wat voor jou?

Stuur je CV en motivatie per e-mail aan: info@finqa.com 

Voor vragen kun je terecht bij Jasper Simons of Ruud Graat.

Jasper Simons: 06 – 1568 9330

Ruud Graat: 06 – 4145 9469

Volg mij op LinkedIn
jasper@finqa.nl Bel mij!

Aangesloten registers

VRIJBLIJVEND ADVIES
Heeft u een vraag over zaken die betrekking hebben op de dienstverlening en expertises van FINQA? Vraag dan snel en eenvoudig een vrijblijvend advies bij ons aan. FINQA helpt u graag!
Contactformulier - Popup