Maak kennis met ons team

FINQA is een dynamische organisatie, bestaande uit een team van specialisten op het gebied van schade-expertise en taxatie, schadebemiddeling, risicomanagement en aansprakelijkheidsvraagstukken binnen de veehouderij, landbouw, akkerbouw, glastuinbouw en foodsector. Daarnaast bieden wij onze veterinaire schade-expertise ook aan voor schades bij gezelschapsdieren, paarden en op veterinair vlak. Wij werken veelal in opdracht van verzekeraars, assurantie- en advocatenkantoren, overheidsinstellingen en (agrarische) bedrijven. Steeds vaker dienen wij ook de belangen van dier eigenaren die schade ondervinden aan gezelschapsdieren, zoals honden, katten en paarden. Uw vragen kunt u voorleggen aan onze experts. Zij zijn u graag van dienst!

Kom jij ons team versterken? Wij zijn nog op zoek naar een schade expert, bekijk hier de volledige vacature.

Jasper Simons

Schade-expert / NIVRE-re / Dierenarts (DVM) / Partner

Volg mij op LinkedIn
jasper@finqa.nl

Ruud Graat

Schade-expert / Dierenarts (DVM) / Partner

Volg mij op LinkedIn
ruud@finqa.nl

Aad Reijneveld

Schade-expert / VRT-Taxateur / Lid-NVAE

aad@finqa.nl

Peter Wilders

Schade-expert / NIVRE-re / gerechtelijk deskundige (LRGD) / lid-NVAE

peter@finqa.nl

John Ammerlaan

Schade-expert

Volg mij op LinkedIn
john@finqa.nl

ÉÉN TEAM VOOR AGRO, FOOD EN DIERSCHADES

FINQA is gespecialiseerd in de deskundige en volledig onafhankelijke afhandeling van schades in de sectoren agro-, food- en veterinaire sector en bij schades aan dieren. Om onze dienstverlening nog verder uit te breiden en te optimaliseren hebben Reijneveld Agrarische Expertise (RAE) en Agro Expertise Buro (AEB) hun krachten gebundeld. Hieruit is FINQA ontstaan. Een nieuwe organisatie met veel kennis en jarenlange ervaring in schade-expertise bij schades aan gewassen, vee, paarden, gezelschapsdieren en voedingsmiddelen. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Onze kracht

Aangesloten registers

VRIJBLIJVEND ADVIES
Heeft u een vraag over zaken die betrekking hebben op de dienstverlening en expertises van FINQA? Vraag dan snel en eenvoudig een vrijblijvend advies bij ons aan. FINQA helpt u graag!
Contactformulier - Popup